Pri kraju radovi na energetskoj obnovi društvenog doma u Špišić Bukovici

Najveći društveni dom na području općine Špišić Bukovice uskoro će zasjati u novom ruhu. U tijeku je energetska obnova koja će ostvariti poprilične uštede na režijama i poboljšati uvjete boravka u domu. Riječ je o projektu koji će doprinijeti boljem društvenom životu na području općine Špišić Bukovica i koji je od velike koristi udrugama i mještanima, a ukupna vrijednost projekta je 905.360 kuna.

– Napravljena je kompletna toplinska ovojnica oko cijele zgrade, ne samo radi uštede nego i radi uljepšavanja samog centra općine. Obzirom da nam je tamo mini tržnica i trg pa je došlo i vrijeme da se obnovi i taj naš Hrvatski dom u centru Špišić Bukovice – rekao je načelnik Hrvoje Miler prilikom obilaska radova.

Uređuje se i unutrašnjost doma, postavljeno je novo grijanje, napravljen novi sanitarni čvor, nova kuhinja i preuređene su prostorije udruga koje se nalaze u sklopu doma.

– Prije dvije, tri godine smo iz asfaltirali i uredili okoliš oko doma. Još nam preostaje ugraditi nekoliko rasvjetnih tijela oko samog doma, kako bi se povećala sigurnost i olakšalo kretanje tim područjem noću – istaknuo je načelnik Hrvoje Miler.

(www.icv.hr, ib)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content