Remi i poraz juniora MNK Slatine na završnici prvenstva Hrvatske u futsalu: Pobjeda u posljednjem susretu mogla bi ih odvesti u drugi krug

Svoj nastup na završnici prvenstva Hrvatske u futsalu za juniore mladi nogometaši Slatine u utorak su otvorili porazom od domaćina Uspinjača Gimke rezultatom 6:2. Prvih desetak minuta Slatinčani su se odlično držali, ali su od 10. do 18. minute primili pet zgoditaka što je bilo ključno za konačni poraz. Zgoditke za Slatinu postigli su Dominik Bogati i Marin Zdelar.

U drugom susretu koji se igrao danas (srijeda) u jutarnjima satima, Slatina je remizirala s Osijekom Kelme 2:2. Slatinačni su poveli 2:0 zgoditcima Ivana Stjepića u posljednjoj minuti prvog dijela, te Marina Zdelara u prvoj minuti drugog dijela. U dvije minute (23. i 24.) Osijek je zgodicima Mateja Rukavine i Mateja Ante Jurića postavio konačan rezultat. Do kraja susreta igrači Slatine imali su tri odlične prilike koje nisu uspjeli realizirati pa je utakmica završila podjelom bodova.

U posljednjoj utakmici skupine A Slatina danas poslijepodne igra s Universitasom iz Splita, a pobjeda bi Slatinčanima pružila mogućnost plasmana među četiri najbolje momčadi na prvenstvu. Susret je na rasporedu od 17:45 sati.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content