STIŽE “FENJERAŠ” Virovitica u sjajnoj prilici protiv Podravca upisati prvu proljetnu domaću pobjedu

U proljetnom dijelu sezone u 3. hrvatskoj ligi Sjever odigrano je pet kola, a nogometaši Virovitice osvojili su četiri boda. Na svom terenu minimalno su poraženi od ludbreške Podravine te su remizirali s jakim Poletom iz Svetog Martina na Muri.

U subotu, 23. travnja u 17 sati “narančasto – crni” na svojoj Vegeški ugošćuju posljednjeplasiranu momčad lige Podravac iz Virja, koji je dosad osvojio samo dva boda. Ipak, momčad iz Virja nije bezazlena. Iako su u proljetnom dijelu prvenstva upisali četiri poraza, upisali su i jedan “veliki” remi s Poletom na njegovom terenu, što mora biti veliko upozorenje da ih ne smije shvatiti olako.

-Podravac ima kvalitetnu momčad. Subotnja utakmica neće biti laka. Moramo pružiti maksimum svojih mogućnost ako želimo doći do prve domaće pobjede – oprezan je trener Virovitice Goran Bosilkovski.

Zbog žutih kartona u virovitičkim redovima neće biti Mateja Čička, dok u gostujućem sastavu, zbog istog razloga, ne mogu nastupiti Ivan Šignjar i Lovro Šarlija.

Domaći veznjak Nikola Suvajac i dalje je prvi topnik lige s 12 pogodaka, a na upit koliko možemo očekivati njegovih zgoditaka u susretu s Podravcem, kratko je odgovorio:

– Dovoljan je i jedan, samo da pobijedimo.

Virovitica, koja se nalazi na 10. mjestu, ima se priliku bodovno izjednačiti s devetoplasiranim Varteksom. Glavni sudac subotnjeg susreta je Marko Đurđek, pomoćnici su Edvin Zobec i Josip Sokač, četvrti sudac Patrik Kolarić, a delegat Vitomir Geler.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content