Suhopolje gostuje u Garešnici, Filipović: Ponovimo li pristup iz prošlog kola, ne bojim se lošeg rezultata

Nogometaši Suhopolja nakon dva domaća remija i poraza u Čazmi, odlaze na još jedno gostovanje. Prva proljetna pobjeda tražit će se u Garešnici kod Garića, sedmoplasirane ligaške momčadi.

Najavljivati ovakve susreta i prognozirati moguće rezultate izuzetno je nezahvalno. U izjednačenom natjecanju kao što je 4. nogometna liga BJ-KC-VT, gdje se pet klubova u sredini tablice “uguralo” u isto toliko bodova i gdje gotovo polovina lige može osvojiti naslov, barem matematički, pobjednik se ne zna sve do kraja susreta.

Kao primjer možemo uzeti upravo ova dva suparnika koji su se u 4. kolu susreli na stadionu Park. Lagodnih 0:3 gostiju nakon 46 minuta igre, dok je “žuto – zelenima” dovoljno bilo 30 minuta za potpuni preokret i pobjedu rezultatom 5:3.

– Ukoliko pokažemo pristup koji smo imali u utakmici s Mladosti iz Kloštra, ne bojim se za rezultat, takvim načinom možemo pobijediti svakoga. Garić je domaćinska momčad, dugi niz godina igraju zajedno, ne mijenjaju previše sastav, a i prošle sezone završili su u vrhu tablice, a to puno govori – izjavio je trener Suhopolja Tomislav Filipović.

Hendikep za Grofove bit će izostanak Ivana Egrija, koji je u prošlom kolu zbog dva žuta kartona ranije morao iz igre, dok u domaćim redovima neće biti suspendiranog Vedrana Rijetkovića.

Eventualnom pobjedom u sutrašnjem susretu, ako se poklope ostali rezultati, Suhopolje bi moglo preskočiti Čazmu, Garić i Pitomaču te se pozicionirati na 6. mjestu.

Susret 19. kola 4. NL BJ-KC-VT na rasporedu je sutra (subota) od 16 sati i 30 minuta.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content