SUHOPOLJE NA DINAMO BEZ EGRIJA Momčad iz Predavca u najjačem sastavu traži priključenje vrhu, ali do pobjede na stadionu Park neće doći tek tako

Četvrtoplasirana momčad Dinama iz Predavca nakon prošlotjednog susreta protiv Pitomače, iz kojega su se igrači Ivana Presečana unatoč lošem suđenju vratili neporaženi, sutra (subota) gostuje u Suhopolju. Tomislav Filipović u 22. kolu 4. lige BJ-KC-VT neće moći računati na Ivana Egrija koji će odrađivati suspenziju zbog tri žuta kartona, te na Mihaela Grljaka.

Prošlogodišnji susret između ove dvije momčadi koji je odigran u rujnu pripao je tada domaćem sastavu rezultatom 3:1. Josip Gegić riješio je utakmicu sa svoja tri pogotka, dok je jedini strijelac za Suhopolje bio Luka Čubelić. Upravo će Gegić biti najveća opasnost po vrata Gabrijela Solara, budući da je uz spomenuta tri pogotka postigao još njih 13 što ga je svrstalo na treće mjesto liste strijelaca.

No, imaju i Grofovi svoje adute. Akassou je po dolasku u Suhopolje na svoj konto dodao još nekoliko golova te se trenutno zaustavio na brojci od 10 pogodaka, Deni Kucljak prati ga u stopu sa jednim pogotkom manje, a svakako se ne smije zaboraviti niti na Marka Sertića. U svakom slučaju, pomak u igri je vidljiv, a da momčad iz Predavca ne može tek tako upisati bodove govori i podatak da je Filipovićeva momčad na domaćem terenu u cijeloj sezoni upisala samo dva poraza. Prvi se dogodio odmah na otvaranju natjecanja kada je u sklopu 2. kola bolja bila Čazma, a drugi poraz kod kuće nanio im je vodeći Ferdinandovac.

– Da budem iskren, nema se što posebno za najavljivati. U našoj igri vidi se određeni pomak, rastemo iz utakmice u utakmicu, treniramo još više, a na treninzima se uspijemo okupiti gotovo svi što je jedan od razloga boljih nastupa. Iako igramo bez Egrija i Grljaka očekujem dobru i borbenu igru od strane ostalih igrača, smatram da će zamjene adekvatno nadomjestiti njihov izostanak, da će opravdati moje povjerenje i da ćemo na koncu doći do novog pozitivnog rezultata – s optimizmom na sutrašnji susret gleda Tomislav Filipović.

Zbog trenutne epidemiološke situacije svi susreti 22. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica igraju se bez prisustva gledatelja, a dvoboj između Suhopolja i Dinama iz Predavca igra se na stadionu Park od 17 sati.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content