PRIJEKO POTREBNI BODOVI Sve osim pobjede Papuka u subotnjem ogledu s Graničarom bio bi veliki neuspjeh

Nakon remija u gradu Baroka – Varaždinu, nogometaši Papuka marljivo su trenirali i pripremali se za 19. kolo 3. HNL Sjever i domaći ogled s Graničarom iz Đurđevca.

Jednoglasna najava trenera i svih igrača je pobjeda i samo pobjeda jer kako naglašavaju, kod kuće se bodovi ne smiju gubiti.

-Graničar je jako dobra momčad i samo im nedostaje malo sportske sreće da budu i bolje plasirani. U Đurđevcu smo odigrali tešku utakmicu i niti kod nas neće biti lako, ali uvjeren sam kako smo bolja momčad i prije svega s jednim pravim pristupom možemo do pobjede – kaže trener Martin Majdenić koji bi na Graničar trebao s kompletnim sastavom, iako postoji jedna briga:

-Na prvom treningu kroz tjedan ozlijedio se stoper Jurica Šantić, riječ je o laganom istegnuću ligamenata. Ostatak tjedna je mirovao i za sada je pod upitnikom, ali više ću znati na današnjem, posljednjem treningu – kaže Majdenić.

Kako je i sam naglasio, najvažniji je pristup, a u Papuku osim kapetana Tomislava Bušljete s 250 posto svaku utakmicu punim srcem ide odlični stoper Stipe Čavić. Neprelazan u obrani, čvrst i beskompromisan, borben, a često i čovjek odluke svojim pogocima nakon prekida jer ima odličan skok i izuzetno je snalažljiv u kaznenom prostoru protivnika.

-Mi prema svakom protivniku imamo veliki respekt, ali prije svega želimo i moramo gledati na sebe i svoju igru. Ako uđemo maksimalno, onda problema neće biti. Imamo odličnu momčad, prepunu sjajnih igrača koji jednim potezom mogu odlučiti utakmicu, ali najjači smo kada djelujemo i igramo kao momčad, kada “poginemo” jedan za drugoga na terenu. Siguran sam da će tako biti i u subotu, bodovi su nam potrebni da ostanemo pri vrhu i uvjeren sam da osvajamo sva tri boda – zaključio je brzonogi krilni napadač Stipe Čavić.

Utakmica Papuka i Graničara igra se u subotu, 17. travnja, na stadionu Papuk s početkom u 17:00 sati.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content