Veliki derbi u Podgorju: Mogu li Djak i društvo još jednom srušiti Ćavarovu momčad i “zakuhati” borbu za naslov?

U nedjelju, 25. travnja u 17 sati igraju se tri susreta 17. kola 2. županijske nogometne lige u skupini Zapad.

Najveću pažnju privlači veliki derbi u Podgorju između istoimenog domaćina i Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice. Podgorje je prvo sa šest bodova prednosti ispred drugoplasirane Bilogore. U dosadašnjem dijelu natjecanja momčad iz virovitičkog prigradskog naselja jedini poraz pretrpjela je jesenas upravo u Špišić Bukovici kada je Bilogora uvjerljivo pobijedila 5:1. Pobjedom bi domaća momčad u nedjeljnoj utakmici gotovo osigurala naslov prvaka, dok bi gosti svojom pobjedom i dalje ostali ozbiljan takmac u borbi za naslov. Oba trenera, Ivan Ćavar i Miroslav Ćorić nemaju kažnjenih igrača, tako da će snage odmjeriti u kompletnim sastavima.

U Kapeli Dvoru Dinamo je favorit u utakmici s Kladarama. Zbog žutih kartona u domaćem sastavu neće biti Marka Kasumovića, a kod gostiju Ivana Demšića.

Croatia na svom terenu u Grabrovnici igra s Dravom iz Terezinog Polja. Obje momčadi će pokušati doći do punog plijena, a sudeći prema rezultatima u proljetnom dijelu prvenstva, mala prednost na strani je gostujuće momčadi.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content