Vesna Klemenčić iz Dinjevca ušla u finale izbora Najljepša Mama Hrvatske

U organizaciji izbora Najljepša mama Hrvatske u subotu, 10. travnja 2021. godine, održan je virtualni Casting za sve natjecateljice koje su se predstavile kratkim dvominutnim videom. Žiri je imao priliku popričati sa svakom natjecateljicom, upoznati ih kroz njihove vještine, hod i način komuniciranja te time steći dojam i bodovati svaku natjecateljicu.

Dinjevčanka Vesna Klemenčić tako je ušla u finale izbora za Najljepšu mamu Hrvatske u kategoriji Dijamant od 40 do 53 godine, a finalistice će se predstaviti i uživo 2. svibnja 2021. godine u Šibeniku.

Članovi žirija bili su Maja Spahija, Miss Hrvatske 2015., Iva Lopraić Kontek, dir. Miss Zagreba za Miss Hrvatske, Danijel Mileta, dogradonačelnik Šibenika i novinar Zdravko Pilić, a nazočile su i Ljiljana Stamenković i Maja Vukina Bogović koje su dio organizacijskog tima te Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence koja je bila i moderator eventa.

– Naše mame su se predstavile na najljepši mogući način i odabir nije bio lagan, ali pošto samo 20 mama putuje na finale u Šibenik ta se odluka morala donijeti. Kako nismo u 2020. godini imali izbor za Najljepšu mamu iz poznatih razloga, ove godine smo na inzistiranje prijavljenih mama napravili sve da se izbori mogu održati – ističu organizatori te dodaju kako se predstavljanje mama pokazalo s koliko ljubavi i topline žele ispričati priču o svojoj obitelji, vještinama i ljubavima.

Najljepša mama Hrvatske je višemjesečni projekt kojemu je osnovna ideja promovirati majku kao stup obitelji i društva, a kroz ovo natjecanje promoviraju se druženje, turizam, običaji, kultura i povezanost ljudi diljem zemlje.

(www.icv.hr, FB Najljepša Mama Hrvatske)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content