1. HRL SJEVER Uvjerljiv poraz rukometaša Viro Virovitice na gostovanju u Čakovcu, a sada slijedi domaći susret s Osijekom

U 24. kolu 1. hrvatske lige Sjever rukometaši Viro Virovitice gostovali su u Čakovcu, gdje su izgubili od istoimenog domaćina s visokih 38:25.

Gostujući trener Damir Vašarević nije mogao računati na sve svoje igrače, što se na kraju osjetilo na rezultatu. U Čakovec nisu otputovali Dino Meter, Mateo Drinovac i Vladimir Flanjak. Virovitički rukometaši su poveli 1:0, a sve nakon toga bilo je pod kontrolom domaćih igrača. Što je vrijeme više odmicalo, razlika u korist Čakovčana povećala se do konačnih 38:25.

Najefikasniji u virovitičkim redovima bili su Dominik Sabo i Mateo Brašnić Ferreira, svaki sa po šest zgoditaka.

U subotu, 29. svibnja u 18 sati u 25. kolu 1. hrvatske lige Sjever rukometaši Viro Virovitice u sportskoj dvorani Tehničke škole ugošćuju momčad Osijeka.

Viro Virovitica: Karlo Starčević, Karlo Štimac, Tim Čevelak, Hrvoje Vašarević, Dominik Arsić 4, Mateo Brašnić Ferreira 6 (4), Ivan Vrbančić 2, Deni Vilček, Dominik Sabo 6, Matko Crljenić 1, Toni Smutni 1 i Dubravko Benko 5. Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content