1. ŽNL Franjo Perić u derbiju kola srušio čačinačku Mladost, Dinamo u Četekovcu ostvario rekordnu pobjedu

Derbi 23. kola 1. županijske nogometne lige odigran je u Ćeralijama, gdje je “domaći” Voćin s 2:1 svladao Mladost iz Čačinaca te ju preskočio na tablici. Oba zgoditka za Voćin, koji je trenutno drugoplasiran na ligaškoj ljestvici, postigao je Franjo Perić, dok je zgoditak za goste postigao Tin Jusup.

Vodeća Sloga iz Zdenaca “na pogon” Danijela Ciglara došla je do tri boda na gostovanju u Gornjem Bazju. Na domaćim vratima bio je najiskusniji igrač Mario Pšihistal. Prva dva zgoditka za goste postigao je Ciglar, a treći Borna Mimić. Domaći su zgodicima Marija Pšihistala iz kaznenog udarca i Dine Milinovića iz igre smanjili na 3:2. Gostujuću pobjedu potvrdio je svojim drugim zgoditkom Mimić.

Slavonija je u Sladojevcima pobijedila Borovu 4:0. U 18. minuti gostujući vratar Darijo Šamec prekršajem je zaustavio domaćeg igrača u kaznenom prostoru. Dosuđen je jedanaesterac, a Šamec je dobio crveni karton. Na vrata je stao igrač Mateo Gegić, što je domaćoj momčadi olakšalo put do pobjede. Prva dva zgoditka postigao je Igor Dunković, nakon udaraca s bijele točke, a druga dva Mateo Jerešić iz igre.

Dinamo je na svom terenu u Četekovcu s rekordnih 9:0 svladao Mladost 1930. iz Čađavice. Gosti su u Četekovac doputovali bez pola prve postave. Po tri zgoditka su postigli Marinko Jaklić i Antun Dunković, dva je pridodao Matej Dorinka, a jednom je strijelac bio Danijel Tunić.

Na terenu Sportskog centra TVIN, Rezovac i Gradina remizirali su rezultatom 2:2. Oba zgoditka za Rezovac postigao je Ivan Krznarić, prvog iz kaznenog udarca, a drugog iz igre, dok su pogotke za Gradinu postigli Matej Vujičić i Antonio Jugović. Zbog ozljeda su teren morali napustiti domaći vratar Marko Doppler i gostujući strijelac Vujičić.

Mikleuš je zgoditkom iskusnog Darka Kokoške u 44. minuti došao do minimalne pobjede nad Ćeralijama. Gosti su posljednjih 30 minuta imali igrača više jer je zbog dva žuta kartona igru morao napustiti domaći igrač Renato Škulj, a kažnjen je zbog učestalog prigovaranja sucu Lončaru.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content