2. ŽNL ISTOK Crnac minimalno slavio u Dolcima i došao na korak do naslova, Zrinski uvjerljiv protiv Standarda

U 11. kolu 2. ŽNL Istok nogometaši Crnca upisali su novu pobjedu čime su došli na korak do naslova prvaka. Kako stoji u izvješću, u izuzetno žustroj i nervoznoj igri u Dolcima za tri boda dovoljan im je bio samo jedan pogodak. Igrala se 32. minuta kada je za gostujuću momčad dosuđen kazneni udarac, a istoga je u pogodak pretvorio kapetan Josip Damjan za konačnih 1:0.

Pet pogodaka i osam žutih kartona viđeno je u susretu između Standarda i drugoplasiranog Zrinskog iz Nove Bukovice, a sve pogotke postigla je gostujuća momčad iako je susret završen rezultatom 4:1. Mreže su mirovale do 43. minute, a tada Tomislav Kurtić dovodi goste u prednost 1:0. Dva nova pogotka vidjeli smo u prvih 10 minuta nastavka. U 47. na 2:0 svojim drugim pogotkom povisuje Kurtić, dok je susret riješio Domagoj Milošević u 55. minuti. Dario Teodorović svojim pogotkom povisuje na 4:0, a konačnih 4:1 autogolom je postavio Franko Šterl. Pobjeda Zrinskog mogla je biti i uvjerljivija, no kazneni udarac koji je dosuđen u 70. minuti nisu uspjeli realizirati.

Derbi začelja odigran je u Jugovom Polju gdje su se sastali posljednjeplasirani Plavi i Mladost iz Bakića. Već u 3. minuti Bojan Dmitrović doveo je goste u prednost, a konačnih 1:1 postavio je Juraj Stupar u 66. minuti susreta. Dodajmo još kako je susret završen u igri “10 na 10” budući da su dodijeljena dva crvena kartona, po jedan na svakoj strani.

Susret između Dinama iz Josipova i Munje iz Velikog Rastovca odgođen je zbog tragične nesreće u kojoj je život izgubio mladi domaći nogometaš. Novi termin odigravanja susreta bit će određen naknadno.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content