2. ŽNL ISTOK Mladost iz Bakića remizirala na domaćem terenu: DOŠK slavio u Jugovom Polju i ostavio Plave na posljednjem mjestu

Proteklog vikenda odigrana su posljednja kola i u 2. ŽNL Istok. Četvrtoplasirani Dinamo iz Josipova otputovao je na gostovanje u Novu Bukovicu sa svega osam igrača, što se u odrazilo na konačan rezultat utakmice. Pet pogodaka na susretu postigao je Tomislav Kurtić, dva je dodao Tomislav Lukić, dok su se po jednom u strijelce upisali Matej Jukić, Tomy Znika, Kristijan Bračun, Mladen Banović i Domagoj Poje za visoku pobjedu rezultatom 12:0.

Sva tri pogotka u Jugovom Polju između Plavih i DOŠK-a iz Dolaca vidjeli smo u uvodnih 20 minuta. Kapetan Marijan Velić poentirao je u 2. i 17. minuti, dok se u listu strijelaca upisao i Stipo Kolar svojim golom iz 13. minute. Domaća momčad završila je susret sa deset igrača, budući da je zbog ozljede igru morao napusitit Sinan Nika.

Nakon 78 minuta igre Standard je u Bakiću imao prednost od dva pogotka i činilo se kako će doći do nova tri boda u posljednjem prvenstvenom kolu što bi im donijelo pomak za jedno mjesto na tablici. Samo dvije minute kasnije, nakon drugog pogotka Standarda, domaći igrač Bojan Dmitrović realizira kazneni udarac kojeg je dosudio Mihael Gobac, dok je konačnih 2:2 autogolom postavio Mateo Budimir tri minute prije kraja utakmice. Golove za goste iz Nove Šarovke postigli su Antonijo Marinković te Vedran Gabud, a zbog isključenja Tonia Makara u 73. minuti susret su završili sa deset igrača na terenu.

Najviše pogodaka vidjeli smo na utakmici između Munje i novog prvaka Crnca koja je završila pobjedom gostiju rezultatom 7:2. U drugoj minuti utakmice Lucas Vinicius Tavares Gomes iz kaznenog udarca dovodi domaću momčad u prednost, a taj rezultat stajao je do dvadesete minute utakmice. Slaven Mimić izjednačio je na 1:1, deset minuta kasnije Mihael Nikolić dovodi Crnac u prednost, a isti je igrač povisio rezultat u 35. minuti utakmice. Uvodne minute drugog poluvremena pripale su gostima koji sa dva pogotka stižu do prednosti od 5:1 golovima Tilena Marića i Nikolića. Vratar Goran Bulić smanjio je na 5:2, dok su konačan rezultat utakmice sa dva nova pogotka postavio Marić.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content