2. ŽNL ZAPAD Braća Taušan svladala Sveti Đurađ, braća Iličić Dravu, a Bilogora smanjila zaostatak na minus četiri

Nedjeljnim utakmicama kompletirano je 18. kolo 2. županijske nogometne lige Zapad.

Drava je na svom terenu u Terezinom Polju u susretu s Dinamom iz Kapele Dvora vodila 1:0 i 2:1, ali na kraju je poražena rezultatom 4:2. Zgoditke za Dravu postigli su Ivan Mareković i Denis Ilić, a za goste iz Kapele Dvora Leo Poljak, Stjepan Rajnović te braća Jozo i Mirko Iličić.

Drugoplasirana Bilogora 1947. na svom terenu u Špišić Bukovici svladala je Croatiju iz Grabrovnice s visokih 6:0. Gosti su igrali s deset igrača. Tri zgoditka je postigao Stipo Djak, dva Marko Korenički, a jednog Josip Čoklo. Ovom pobjedom momčad trenera Miroslava Ćorića smanjila je zaostatak za vodećim Podgorjem na četiri boda.

Napredak iz Rušana u Kladare je doputovao s deset igrača, a igru je zbog ozljeda završio sa sedam. To je iskoristila domaća momčad i došla do uvjerljive pobjede rezultatom 10:2. Za Kladare po dva zgoditka postigli su Robert Greguraš, Antun Hodak, Ivan Demšić i David Blatarić, a po jednom su mrežu pogodili Dominik Maresić i Manuel Radenić. Strijelci za goste bili su Josip Šoštar i Mateo Rajnović.

U Svetom Đurađu u otvorenoj utakmici s mnogo prilika za pogotke Lukač 05 bio je bolji od domaće momčadi 2:1. Prvi dio je završio bez zgoditaka. Na početku nastavka goste je u prednost doveo Valentino Taušan. Na 1:1 poravnao je najbolji domaći strijelac Marino Grizelj u 79. minuti. U posljednjim trenucima igre drugi brat Taušan (Mihael) svojim zgoditkom donio je gostima nova tri boda.

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content