2. ŽNL ZAPAD Lukač 05 danas je u Gornjem Bazju “domaćin” Kladarama, Dinamo putuje u Rušane kod Napretka

Ovog vikenda igraju se susreti 19. kola 2. županijske nogometne lige u skupini Zapad, a prve dvije utakmice igraju se danas (subota) u 17 sati.

U Rušanima domaći Napredak dočekuje Dinamo iz Kapele Dvora. Gosti ovog proljeća igraju odlično i veliki su favorit u ovom ogledu. Domaćin, kada je kompletan, može biti neugodan za svakog ligaškog protivnika, a to je najbolje pokazao u susretu s drugoplasiranom Bilogorom, kada je, nakon vodstva od 2:0 izgubio tek u sudačkoj nadoknadi (3:2). Momčad gostujućeg stratega Andrejasa Černelija ide po tri boda koja su joj prijeko potrebna u borbi za treće mjesto, dok bi domaćin pobjedom “pobjegao” na četiri boda prednosti ispred posljednjeplasirane Drave, a ujedno i preskočio Croatiju iz Grabrovnice.

Zbog radova na travnjaku u Lukaču, točnije postavljanju sustava automatskog navodnjavanja, Lukač 05 će Kladare ugostiti na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju. U ovom susretu Lukačani bi se pobjedom učvrstili u sredini tablice, što bi bio odličan uspjeh nakon loših igara i plasmana u jesenskom dijelu sezone. Momčad trenera Miroslava Čora u proljetnom dijelu sezone, uz vodeće Podgorje, jedina je momčad koja ne zna za poraz. U šest utakmica upisala je četiri pobjede i dva remija. Kladare su u “zlatnoj” sredini, a pobjedom u ovom susretu približile bi se Svetom Đurađu i Sokolu na samo bod zaostatka.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content