3. HNL SJEVER U drugom kolu lige za prvaka Papuku stiže Polet, Majdenić: Desetkovani smo, ali nema alibija, idemo na pobjedu

U drugom kolu lige za prvaka 3. HNL Sjever, nogometaši Papuka na svom će terenu danas (subota) od 18:00 sati dočekati momčad Poleta iz Svetog Martina na Muri.

Trener Martin Majdenić konstantno ima problema s kadrom, što zbog žutih kartona ili bolesti, odnosno ozljeda. Tako je bilo i u Križevcima gdje nije nastupilo nekoliko igrača, ali Papuk se dobro držao.

-Što je, tu je, borimo se i idemo dalje. U Križevcima smo dobro izgledali, gubili smo 1:0 nakon nesretnog kaznenog udarca, ali se uspjeli vratiti i poravnati preko Radinkovića. U drugom dijelu smo bili bolji, stisnuli smo ih u njihov kazneni prostor, promašili nekoliko izglednih prigoda što nam se osvetilo iz jedne kontre. Šteta, da smo bili kompletni, siguran sam kako bi pobijedili – referirao je prošlo kolo trener Majdenić te se osvrnuo na Polet:

-Opet nismo kompletni, Matoković i Matej Rukavina su bolesni, vrlo su upitni, Bušljeta i Majdenić vuku ozljede, a još su dva igrača iz opravdanih razloga također pod upitnikom. Jednostavno do pred sam početak utakmice ne znam s kakvom ću ekipom igrati. O protivniku sve znamo, pripremali smo se, ali eto sada stvarno ne znam kako sve ovo najaviti. Ipak, alibija nema, tko god bude istrčao dat će sve od sebe pa što bude, igramo kod kuće i tu uvijek idemo na pobjedu – zaključio je Majdenić.

Treba svakako reći kako se u Križevcima Papuku nakon dugog vremena izbivanja zbog neugodne ozljede vratio pouzdani Matko Špoljarić koji je kontra Radnika upisao nekoliko minuta pa se očekuje njegov nastup i protiv Poleta.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content