3. ŽNL Kolo “odluke” na Zapadu: U velikom današnjem derbiju Aršanj dočekuje Podravec

3. ŽNL ZAPAD

Nakon 8. kola i pobjede protiv Brane, kojom su zasjeli na prvo mjesto Zapadne skupine, nogometaše Aršanja ovoga vikenda očekuje “ista priča”. Zbog neodigranog susreta 10. kola protiv Slavena iz Detkovca pali su za jednu poziciju, a 11. kolo spojilo ih je s trenutno vodećim Podravcem koji je u zadnjem susretu uvjerljivo slavio protiv Stare Brezovice. Ovaj susret s velikim nestrpljenjem dočekuju i domaći navijači, koji su tom prigodom izradili natpis “Nitko te nikada voljeti neće ko’ što te volim ja – NK ARŠANJ”. Bit će ovo još jedan “nogometni praznik” u Sedlarici, koji se ujedno “poklopio” i s Praznikom rada, a kako će završiti, ostaje nam za vidjeti…

Upravo će Stara Brezovica, koja je također u igri za naslov prvaka, igrati protiv preostalog konkurenta za naslov, Brane iz Bačevca. Što se ostalih susreta tiče, Otrovanec će u Sedlarici dočekati Turnašicu, dok bi detkovački Slaven trebao odigrati protiv Sloge iz Dugog Sela.

Kako se kaže, “slika govori tisuću riječi”, a to se definitivno može iskoristiti u najavi novog kola u najnižem rangu županijskog nogometa, budući da pogled na tablicu govori sam za sebe.

11. kolo:

Aršanj : Podravec, subota, 1. svibnja od 17 sati (Sedlarica)

Brana : Stara Brezovica, subota, 1. svibnja od 17 sati (Bačevac)

Slaven : Sloga, nedjelja, 2. svibnja od 10 sati (Detkovac)

Otrovanec : Turnašica, nedjelja, 2. svibnja od 10 sati (Sedlarica)

3znl

3. ŽNL ISTOK

Na Istoku bi 11. kolo trebalo proći u nešto mirnijem tonu. Vodeća Krčevina pauzirat će ovog vikenda, što će biti prilika za Kozice i Grabić da zaostatak smanje na šest, odnosno sedam bodova. I jedan i drugi sastav putuju na gostovanja. Grabić putuje u Novake kod Slavonca, dok će Kozice na put u Orešac. U posljednjem dvoboju, u svojevrsnom derbiju začelja, sastat će se Vaška i Meljani.

11. kolo:

Slavonac : Grabić, nedjelja, 2. svibnja od 10 sati (Novaki)

Orešac : Kozice, nedjelja, 2. svibnja od 10 sati (Orešac)

Vaška : Meljani, nedjelja, 2. svibnja od 10 sati (Donji Meljani)

3znl 1

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content