3. ŽNL Ulazimo u posljednja dva natjecateljska kola: Ovog vikenda u izravnom dvoboju s Kozicama nogometaši Krčevine mogu potvrditi naslov prvaka

3. ŽNL Zapad

Pokalo se približava kraju natjecanje u najnižem rangu županijskog nogometa. Na “zapadu”, iako nije sve gotovo, neke su stvari malo jasnije. Momčad Aršanja i dalje drži vodeću poziciju dva kola uoči završetka sezone, dok su uz njih u igri za naslov ostali Podravec i Brana iako momčad iz Bačevca ima najmanje šanse za prvo mjesto.

Sastav iz Sedlarice tako će u 12. kolu na domaćem terenu dočekati Turnašicu, Brana će u goste Otrovancu, dok će Dinjevčani otputovati u Dugo Selo kod Sloge.

12. kolo:

Aršanj – Turnašica, subota, 15. svibnja od 18 sati (Sedlarica)

Sloga – Podravec Dinjevac, nedjelja, 16. svibnja od 10 sati (Dugo Selo)

Slaven – Stara Brezovica, nedjelja, 16. svibnja od 10 sati (Detkovac)

Otrovanec – Brana Bačevac, nedjelja, 16. svibnja od 10 sati (Sedlarica)

3. ŽNL Istok

Nogometaši Krčevine u izravnom će dvoboju s drugoplasiranim Kozicama već ovog vikenda pokušati dohvatiti naslov prvaka. Bodovna razlika između ove dvije momčadi iznosi šest bodova, do kraja natjecanja preostalo je dva kola, a vrijedno je spomenuti kako je sutrašnji domaćin, vodeća Krčevina, u prvom susretu slavila s minimalnih 2:1. Računica je dakle jasna. Svaki pozitivan rezultat te poraz s manjim ili istim rezultatom iz prvog susreta ide u korist momčadi Krčevine (zbog bolje gol razlike i međusobnog omjera), dok će svaka pobjeda rezultatom većim od 2:1 ostaviti Kozice u igri zbog više postignutih pogodaka u gostima.

U preostalim utakmicama Orešac će završiti sezonu susretom protiv Vaške, dok će Slavonac u Novakima dočekati Meljane.

12. kolo:

Krčevina – Kozice, subota, 15. svibnja od 17:30 sati (Čađavački Lug)

Slavonac – Meljani, nedjelja, 16. svibnja od 10 sati (Novaki)

Orešac – Vaška, nedjelja, 16. svibnja od 10 sati (Orešac)

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content