4. KOLO ŽUPANIJSKOG KUPA Rezovac na TVIN-u dočekuje Suhopolje, Bratstvo i Graničar Bušetina odlučuju tko će u daljnju fazu natjecanja

U srijedu, 5. svibnja igraju se susreti 4. kola Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji seniora.

Podgorje, kao najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela natjecanja i vodeći klub 2. ŽNL Zapad gostuje kod jake četvrtoligaške momčadi, Pitomače. Pitomača je veliki favorit, ali se ne smije opustiti jer gosti imaju kvalitetan sastav koji će igrati bez opterećenja.

Na stadionu Školski vrt Bratstvo će ugostiti Graničar Bušetinu. Obje momčadi se nalaze u vrhu 1. ŽNL i njihov ogled bi trebao biti neizvjestan do posljednje minute susreta.

 Rezovac je na terenu Sportskog centra TVIN domaćin četvrtoligašu Suhopolju. Gosti su “papirnati” favoriti, ali moraju maksimalno ući od prve minute u utakmicu, jer bi ih pristup kakav je bio u Svetom Đurđu kod županijskog drugoligaša mogao koštati ispadanja.

Borova na svojim Poljicama igra sa Slatinom. Obje momčadi se ovog proljeća u ligaškim utakmicama muče s realizacijom prilika, a i ovaj susret može donijeti niz uzbuđenja.

Neizvjesno će biti u Sopju gdje domaći Podravac igra s Mladosti iz Čačinaca. Proljetos je Podravac upisao šest pobjeda i samo jedan poraz i to upravo na gostovanju u Čačincima od Mladosti 3:2. U domaćem sa sastavu zbog crvenog kartona neće biti Tomislava Sopjanca. Mogu li domaći uzvratiti za prvenstveni poraz u Čačincima ili će gosti nanijeti drugi proljetni poraz Sopjancima?

Slavonija u Sladojevcima dočekuje vodeću momčad 1. županijske lige, Slogu iz Zdenaca. Gosti, ako doputuju u kompletnom sastavu, trebali bi riješiti taj susret bez većih problema.

Prošlogodišnji pobjednik Županijskog kupa, orahovački Papuk, gost je Ćeralija, ali će se dogovorom klubova utakmica igrati u Orahovici. Sve osim pobjede Papuka bilo bi veliko iznenađenje.

Nogometaši Virovitice su u 4. kolu slobodni.

Utakmice se igraju u 17 sati, a u slučaju neriješenog rezultata nakon 90 minuta odmah se izvode jedanaesterci.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content