KANONADA NA ŠKOLSKOM VRTU Milinović matirao obranu Gradine pet puta u jednom poluvremenu

Nakon nekoliko kola, momčad Bratstva iz Gornjeg Bazja se donekle kompletirala i na svom Školskom vrtu uvjerljivo svladala Gradinu 7:2.

Teren je bio dijelom natopljen vodom, ali to igračima nije bila prepreka da odigraju izuzetno efikasnu utakmicu. U prvom dijelu sve se vrtilo oko jednog imena, riječ je o domaćem kapetanu Dini Milinoviću, koji je postigao pet zgoditaka (1′, 16′, 29′, 34′ i 38′). Svoj peti pogodak u 38. minuti zabio je iz kaznenog udarca, a preostale iz igre. Milinović je pokazao svu svoju realizatorsku klasu i svojim zgodicima praktički u ovom susretu srušio svoj nekadašnji klub.

IMG 8255 Custom 1

Nakon tri minute igre u drugom dijelu, Vedran Bajivić postiže šesti domaći zgoditak. U 57. minuti najubojitiji gostujući napadač Zvonimir Juhas smanjio je na 6:1. Domaću kanonadu zaključio je Kristijan Mrazović pogotkom u 63. minuti, dok je konačni rezultat postavio Marko Lukačević, čija je lopta izmigoljila iz ruku domaćeg čuvara mreže Lea Franjića.

– Bili smo relativno kompletni, nedostajala su nam još dva igrača. Vratio nam se naš golman, koji je jaka karika naše obrane i dao nam je sigurnost u igri. Definitivno je Dino Milinović prvo ime susreta, naš kapetan i vođa – zadovoljan je bio trener Bratstva Dario Gabrić.

IMG 8252 Custom

– Nakon četiri kola smo se kompletirali, što se odrazilo na rezultatu. Teren je bio poplavljen, to smo maksimalno iskoristili, zabili smo sve što smo imali i to je to – pripomenuo je Dino Milinović.

Bila je ovo najslabija predstava gostujućeg sastava ove sezone, što je potvrdio i strateg Marijan Puškarić.

-Teren je bio dobar za igru, malo pod vodom, ali to nije bio glavni problem. Zaslužena pobjeda domaćina. Naša najgora predstava ove polusezone. Opet nismo bili kompletni. Igrači su u utakmicu ušli bez volje, prerano smo primili pogotke. U idućim kolima igramo s protivnicima koji se bore za opstanak, i tu trebamo doći do bodova s kojima ćemo osigurati ligaški status – rezimirao je Puškarić.

Bratstvo Gornje Bazje – Gradina 7:2
Igrač utakmice: Dino Milinović

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content