FOTO Momčad Miroslava Čora nastavila niz nepobjedivosti u proljetnom dijelu, Škvarić i Bauman kobni za Kladare

Dvije momčadi koje ovog proljeća igraju odlično u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad došle su jučer (subota) do novih pobjeda u susretima 19. kola.

Lukač 05, zbog radova na svom terenu, domaću utakmicu igrao je na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju. Već u prvoj minuti Marko Bauman doveo je “zelene” u prednost 1:0. Na 2:0 povećao je Tomislav Škvarić u 14. minuti, a Bauman je svojim drugim zgoditkom u 18. minuti postavio konačni rezultat prvog dijela. Do odlaska na odmor većinom se igralo između dva šesnaesterca.

IMG 7496 Custom

U drugom dijelu gostujući vratar Branko Škafar, s nekoliko bravuroznih i atraktivnih intervencija, izludio je domaće napadače. Gosti su imali više loptu u nogama, ali bez konkretne završnice. Njihovi promašaji su kažnjeni u 81. minuti, kada je Tomislav Škvarić postavio konačnih 4:0 iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca.

U više navrata voditelj gostujuće momčadi Darko Maresić svojim istupima provocirao je sudačku trojku. Glavni sudac Dinko Cafuta konačno je u 68. minuti pokazao Maresiću crveni karton i uputio ga na tribinu.

IMG 7508 Custom

Dinamo iz Kapele Dvora gostovao je u Rušanima kod Napretka i uvjerljivo pobijedio 7:1. Mirko Iličić je postigao tri, Mario Bedeković dva, a Dominik Šašić i Ali Abdelrahman Fawzy Youssef po jedan zgoditak, dok je strijelac za domaću momčad bio Mateo Rajnović.

Lukač je tako nastavio niz nepobjedivosti u proljetnom dijelu prvenstva s pet pobjeda i dva remija u sedam susreta. Trenutno je na 7. mjestu s pet bodova zaostatka do Kladara, dok se Dinamo s novom pobjedom približio drugoplasiranoj Bilogori na četiri boda zaostatka.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”630340″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content