FOTO Papuk mirno u četvrtfinale Županijskog nogometnog kupa, priliku dobili i juniori

Nogometaši orahovačkog Papuka s uvjerljivih su 10:2 svladali momčad Ćeralija u sklopu 4. kola Županijskog nogometnog kupa.

Utakmica je od samog početka, što je bilo i očekivano, išla samo u jednom smjeru i već je u 22. minuti bilo 4:0 za Papuk, a po dva pogotka postigli su Leo Kaltenbaher i Marin Čavić. Trener Martin Majdenić tražio je kombinatoriku i razigravanje momčadi što će puno značiti u prvenstvenom ogledu protiv Bjelovara u subotu.

NK Papuk NK Ceralije 1

Do kraja susreta vidjeli smo još osam pogodaka, šest u mreži Ćeralija i dva u Papukovoj. Za Papuk su pogotke još postigli, po dva David Pavoković i Miroslav Rukavina te Stipe Čavić i Luka Majdenić po jedan, dok su za momčad Ćeralija strijelci bili Tomislav Tunić i Dario Jozić.

-Prije svega zahvaljujem se momčadi Ćeralija na fer i korektnoj utakmici. Probali smo što više kombinirati, prigodu su dobila i četiri juniora što mi je posebno važno da i oni osjete čar seniorskih utakmica i to će biti jako važno u budućnosti kluba. Mi se okrećemo pripremi za subotu i Bjelovaru gdje ćemo tražiti samo pobjedu – rekao je trener Papuka Martin Majdenić.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”629765″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content