FOTO Pitomača uvjerljiva u bušetinskom Bereku, Presečan: Nebitno je s kim ćemo igrati u polufinalu, veselimo se svakom protivniku

U bušetinskom Bereku odigran je susret četvrtzavršnice Županijskog nogometnog kupa u kojemu je Pitomača svladala domaću Graničar Bušetinu rezultatom 4:1.

Gostujuća momčad u utakmicu je ušla furiozno i već u prvoj minuti Karlo Jakupec oduzeo je jednu loptu domaćem igraču Alenu Fučkaru i s lijevog boka pogodio nebranjeni dio domaće mreže i doveo Pitomaču u prednost od 1:0.

Nakon desetak minuta domaći igrači oslobodili su se gostujućeg pritiska. S lijevog boka u sredinu gostujuće obrane ubacuje Karlo Petrinić, loptu je prihvatio Samuel Spudić, pucao prema gostujućim vratima, ali je Hrvoje Zdelar bez većih problema ukrotio taj šut. Nezadovoljan prigovorima “sa strane” Spudić je izašao iz igre u 20. minuti, a umjesto njega u igru je ušao Luka Brlas. Tri minute kasnije dosuđen je slobodan udarac za goste na nekih 25 metara od gola. Udarac je uputio Nikola Plavšić, a njegov ubačaj skrenuo je Petar Škrinjar te prevario domaću obranu i vratara Natanaela Vidaka i povećao gostujuću prednost na 2:0. Četiri minute prije odlaska na odmor brzonogi Nikola Plavšić prolazi kroz domaću obranu i postiže treći gostujući zgoditak.

IMG 7942 Custom

Devet minuta u drugom dijelu bilo je potrebno da igrači Pitomače postignu svoj četvrti zgoditak, a ovog puta strijelac je bio Valentino Paradinović. Gostujući strateg Ivan Presečan koristi veliku prednost svoje momčadi i mijenja četiri igrača. Njegovi igrači su ubacili u “manju brzinu”, što koriste domaći igrači stvorivši u drugom dijelu nekoliko izglednih prilika za zgoditak, ali su samo jednu uspjeli iskoristiti. U 79. minuti bočni ubačaj Ivana Mikolčića s desne strane iskoristio je Valentino Pavlak postavivši konačnih 4:1 za goste iz Pitomače.

IMG 7965 Custom

– Znali smo da nas očekuje jak protivnik, zato smo ušli u susret vrlo ozbiljno. Željeli smo ući u polufinale, što smo na kraju i ostvarili. Svejedno je s kojim ćemo protivnikom igrati u polufinalu. Veselimo se svakom protivniku, sve su to odlične momčadi – zadovoljan pobjedom bio je trener Pitomače Ivan Presečan.

Graničar Bušetina – Pitomača 1:4
Igrač utakmice: Karlo Jakupec

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”631211″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content