Gabrijela Balaž, Marta Mikec, Leon Meseš i Damir Ratković najuspješniji na ribolovnom natjecanju

Športsko ribolovni klub Tvin iz Virovitice na 7. virovitičkom ribnjaku održao je klupsko natjecanje u lovu ribe udicom na plovak na kojem su sudjelovali seniori, ali i oni najmlađi ribolovci koji su na natjecanje došli u pratnji svojih roditelja, baka i djedova. Najuspješniji u najmlađoj konkurenciji bio je dobar znanac zlatnih odličja Leon Meseš, ispred Filipa Hajbe, Filipa Riplija, Tome Đurđevića i Lea Šimića. Od djevojčica je sjajan rezultat ostvarila Gabrijela Balaž, a od seniorki Marta Mikec. U seniorskoj konkurenciji muškaraca najuspješniji je bio Damir Ratković ispred Željka Meseša, Ivana Prepelca, Kristijana Templara, Matije Temlara, Stjepana Lasla, Marijana Mikeca, Rudolfa Frančića, Ivana Riplija i Zdravka Mikeca.

Uglavnom se lovila bijela riba i patuljasti somići, a za mamac su bile zainteresirane i žabe, no one se ne računaju u rezultat. Bila je ovo prigoda da se, pridržavajući se svih epidemioloških mjera, članovi kluba druže sa svojim obiteljima i prijateljima.

-Zainteresiranost mališana za ribolov u klubu vrlo je velika, pa će se, kada to zbog korona virusa bude moguće, organizirati i mala škola ribolova – rekao je predsjednik kluba i vrlo iskusan ribolovac Marijan Mikec koji se na ovom natjecanju morao zadovoljiti i začeljem, jer “riba je otišla na drugu stranu”.

(www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”630413″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content