U Gradini izgrađena vatrogasna garaža i spremište za dobrovoljno vatrogasno društvo

Nakon što su završeni radovi na prijeko potrebnoj garaži i spremištu za DVD Gradina, a nakon što je obavljen tehnički pregled objekta, koji u potpunosti podliježe svim adekvatnim mjerama, DVD Gradina je dobilo garažu i spremište za svoje vatrogasno društvo. Radi se o garaži kapaciteta za četiri vozila, kao i prostorijama koje će služiti kao spremište za vatrogasnu opremu te za razne aktivnosti i druženja vatrogasaca.

– Izgradnja ove vatrogasne garaže od velikog je značaja za općinu Gradina budući da se radi o dugo očekivanom projektu koji je planiran unazad 50 godina. Drago mi je što sam, zajedno sa žiteljima općine Gradina, bio u mogućnosti realizirati ovaj projekt i što ćemo sada imati gdje smjestiti tri navalna vozila koja smo dobili od pokrajine Tirol – rekao je načelnik općine Gradina Marko Ajček.

Novu garažu i spremište DVD-a Gradina, obišli su i saborski zastupnici Josip Đakić i Vesna Bedeković, virovitičko-podravski župan Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement, ravnatelj Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Antun Vujić, zamjenik gradonačelnika Grada Virovitice Damir Marenić, načelnik Općine Gradina Marko Ajček. Vrijednost radova je iznosila 600 tisuća kuna, izgradnju je sufinanciralo Ministarstvo graditeljstva, dok je radove izvela tvrtka Gradba d.o.o.

(www.icv.hr, vpz.hr)

[g-gallery gid=”631394″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content