JUNIORI Slavonija slavila, ali Matija Zeman iz zdenačke Sloge prvo je ime 13. kola: U pobjedi protiv Dinama u listu strijelaca upisao se čak deset puta

JUNIORI VIT-PIT A

Kompletirano je i 13. kolo juniorskog natjecanja. U skupini A Virovitica – Pitomača najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Omladinac iz Korije koji je nekompletnim milanovačkim Sokolima na gostovanju ubacio 10 pogodaka u mrežu.

Već do 21. minute gosti su postigli pet pogodaka. U strijelce se dva puta upisao Stephan Brljačić, a po jedan su dodali Kristijan Štefičar, Marijo Jug i Josip Barusić. Do isteka prvog poluvremena Sokol je zaostatak smanjio pogotkom Matea Minaufa. Golijada se nastavila i u drugih 45 minuta. Tri pogotka postigao je već spomenuti Brljačić, a nove pogotke zabili su i Barusić te Jug. Pobjedu gostiju s dva pogotka u nastavku smanjio je Stjepan Ščetarić.

Podgorje je s minimalnih 2:1 slavilo u Bušetini. Jedini pogodak u prvm dijelu postigao je Patrik Bukvić koji je goste doveo u prednost. Na 2:0 isti je igrač povisio u 65. minuti, dok je konačnih 2:1 postavio Patricio Munjeković 15-ak minuta prije kraja susreta.

Istim rezultatom završila je i utakmica između Gradine i Bratstva, također u korist gostujuće momčadi. Mateo Ivoš doveo je Bratstvo u prednost u 29. minuti, na 1:1 izjednačio je Niko Zečević u 62. minuti, dok je pobjedu gostima osigurao David Bakić tri minute prije kraja utakmice.

Nogometna akademija No Limit s visokih je 8:0 slavila protiv momčadi iz Svetog Đurđa. Hat-trick je postigao Theo Filipović, dva je dodao Saša Ivan Švarbić, dok su po jedan pogodak dodali Patrik Bauman, te Florijan i Zdenko Slipčević.

JUNIORI SLA-ORA A

U izravnom susretu za prvu poziciju Slavonija iz Sladojevaca slavila je na gostovanju u Novoj Bukovici kod Zrinskog, koji je ovim porazom pao na četvrto mjesto ligaške ljestvice. Veselje na domaćoj klupi u 32. minuti donio je Domagoj Poje, no ono nije dugo trajalo. Do kraja poluvremena u strijelce se upisao i Tin Vencl koji je tako poravnao rezultat. Mateo Novaković preokrenuo je susret svojim pogotkom u 68. minuti, dok je konačnih 3:1 i prednost od četiri boda nad prvim pratiteljima Novaković osigurao svojim drugim pogotkom u posljednjoj minuti susreta.

Fantastičan susret odradio je Matija Zeman koji je u pobjedi Sloge protiv Dinama iz Četekovca postigao nevjerovatnih deset pogodaka, od čega sedam u prvih 25 minuta. U uvjerljivoj pobjedi tri pogotka dodao je Domagoj Kiš, dva je postigao Ivan Jelenčić, dok su se jednom u strijelce upisali Luka Mataija i Josip Vida. Oba pogotka za domaću momčad postigao je Leon Kokoška.

Golijadu smo vidjeli i u susretu između Ćeralija i Mladosti iz Čačinaca koja je završila rezultatom 9:0. Pet pogodaka postigao je Dario Jozić, dva je dodao Denis Lejčić, a po gol su upisali Dario Lejčić i Franjo Tunić.

Voćin je na gostovanju slavio protiv Mladosti 1930. iz Čađavice rezultatom 3:1. Gosti su poveli pogotkom Franje Simonovića u 31. minuti, a svega 10 minuta kasnije izjednačio je Gabrijel Obšivać. Pobjedu Voćinu s dva gola u nastavku donio je Robertino Puhanić.

Jedini remi ovoga kola odigran je u Miljevcima između domaće Mladosti i orahovačkog Papuka. U čvrsti susret, u kojemu je podijeljeno osam žutih i jedan crveni karton, bolje je ušao gostujući sastav koji je i poveo 2:0 pogotcima Hađe Bejzaka u 18., odnosno 40. minuti. Marko Mikić smanjio je na 2:1 u 62. minuti, a konačnih 2:2 postavio je Ivan Kolembus u 77. iz kaznenog udarca.

(www.icv.hr, mra, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content