Ministrica Tramišak obišla obnovljenu zgradu Osnovne škole i Dom zdravlja u Donjem Miholjcu: Nužno je provesti i druge projekte za razvoj grada u moderno i srednjoeuropsko središte

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak, u nazočnosti kandidata HDZ-a za gradonačelnika Donjeg Miholjca Dražena Trcovića obišla je danas (27.svibnja) u poslijepodnevnim satima, dva realizirana značajna projekta, energetski obnovljenu zgradu Osnovne škole Augusta Harambašića i Dom zdravlja. – Novoobnovljena škola sada je ugodan prostor za boravak svih osnovnoškolaca i njihovih profesora – rekla je za medije Tramišak, dodavši kako je upoznata s brojnim projektima za poboljšanje razvoja grada Donjeg Miholjca.

– Često razgovaram s Draženom Trcovićem o svim onim projektima koje je nužno provesti na području Donjeg Miholjca kako bi se razvio u moderan srednjoeuropski grad. Iako nisu izostale investicije Županije, zahvaljujući kojoj je, osim obnove škole, adaptiran Dom zdravlja, te je nabavljena medicinska i tehnička oprema, nedostajalo je više inicijativa aktualnog gradonačelnika zahvaljujući kojima bi Donji Miholjac napokon uhvatio korak s ostalim uspješnim jedinicama lokalne samouprave – zaključila je Tramišak.

Dražen Trcović, kandidat za gradonačelnika Donjeg Miholjca i gradski vijećnik u prošlom sazivu, istaknuo je kako će svojom vizijom i snagom pokrenuti pomalo uspavan grad, te ga iniciranim projektima dovesti na mjesto koje njegovi građani zaslužuju.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content