Mladić (23) pod utjecajem alkohola sletio s ceste i udario u betonski most: Suvozač (18) teško ozlijeđen, vatrogasci ga izvlačili iz automobila

Jučer (četvrtak) oko 19.35 sati u Čađavici se dogodila prometna nesreća koju je prouzrokovao mladi vozač (23) pod utjecajem alkohola.  

Prometna nesreća se dogodila kada je 23-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1.40 promila upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka kroz naselje Čađavica, Vukovarskom ulicom smjerom istok-zapad, gdje je dolaskom do kbr. 125, nakon izlaska iz nepreglednog zavoja, uslijed neprilagođene brzine i alkoholiziranosti izgubio nadzor nad vozilom. Desnim kotačima je zahvatio putnu bankinu, nakon čega je došlo do udara vozila u betonski most i slijetanja u putni kanal, gdje se vozilo zarotiralo i prevrnulo na krov.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobio je 18-godišnji putnik u automobilu, nakon čega je zbrinut u OB Virovitica. Iz smrskanog vozila su ga izvlačili vatrogasci DVD-a Čađavica. S druge strane, vozač je prošao neozlijeđen. Slijedi mu kaznena prijava. 

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content