Na TVIN-ovim terenima u Virovitici počela besplatna škola tenisa za djecu: Uskoro novi krug upisa

Kako je ranije i najavljeno, na zemljanim terenima Teniskog kluba TVIN Virovitica započela je besplatna škola tenisa za djecu. Ovaj hvalevrijedan projekt potpisuje Teniski savez Virovitičko-podravske županije u suradnji s Teniskim klubom TVIN.

Djeci, čiji su roditelji oslobođeni bilo kakvog plaćanja, omogućen je kvalitetan i stručan rad s licenciranim trenerima. Prema riječima predsjednika Saveza Saše Felendeša, ujedno i jednog od voditelja Škole, cilj je privući što više djece koja će, osim upoznavanja s čarima teniske igre, dobiti priliku stjecati nove prijatelje među vršnjacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

-Glavni cilj Županijskog teniskog saveza je promicanje tenisa kod najmlađe populacije i provođenje besplatne škole tenisa u županijskim klubovima, kao i organiziranje kampova, odnosno turnira za djecu. Ovim putem pozivam djecu u cijeloj županiji da nam se pridruže i otkriju sve čari ovog sporta – rekao je Felendeš.

Cilj sportskog treninga u toj dobi treba biti stvaranje navike redovitog vježbanja. Također i poticanje djeteta da zabavnim i primjerenim sadržajima stvori pozitivan stav o kretanju te da zavoli sport, a uključivanjem u trening vrlo će brzo razviti disciplinu, ali i socijalne vještine u interakciji s novim prijateljima sa sportskog terena.

Ako mislite da je tenis pravi izbor za vaše dijete, javite se na jedan od brojeva mobitela i saznajte detaljne informacije jer uskoro počinje novi krug upisa djece u besplatnu školu tenisa: 098/ 167 8097 (Saša Felendeš) i 095/ 870 2662 (Leo Gjogj).

(www.icv.hr, ts)