Na Vegeški se slavi trostruki naslov prvaka: Mlađe selekcije Virovitice izborile plasman u 1. ligu Nogometnog središta Sjever

U subotu, 29. svibnja odigrane su utakmice posljednjih kola 2. lige Istok Nogometnog središta Sjever u konkurencijama U–11, U-13 i U-15.

Na terenima Sportskog centra Vegeška selekcije Virovitice igrale su s vršnjacima Daruvara. Najmlađi nogometaši U-11 pobijedili su rezultatom 5:3. Po dva zgoditka za Viroviticu postigli su Filip Zec i Jan Feketija, a jednom se u strijelce upisao Karlo Boljevčan. Daruvarčani su unatoč porazu osvojili naslov prvaka, a Virovitičani su završili na trećem mjestu s istim bojem bodova kao drugi Graničar iz Đurđevca.

IMG 9053 Custom

U uzrastu U-13 Virovitica je pobijedila Daruvar rezultatom 4:0. Dvostruki strijelac bio je Luka Šešet, a po jedan zgoditak su postigli Patrik Dumić i gostujući igrač Tadej Rukavina, koji je nespretno pogodio svoju mrežu. Ovom pobjedom Virovitičani su osvojili naslov prvaka s 52 osvojena boda.

IMG 9063 Custom

Najstariji pioniri u uzrastu U-15 remizirali su s Daruvarom 4:4. Po dva zgoditka za domaću momčad postigli su Matko Moslavac i Robert Rokinger. Rokinger je svoj drugi zgoditak postigao u posljednjim trenucima susreta odličnim prodorom i neobranjivim udarcem na gol, što je donijelo oduševljenje u domaćim redovima. S osvojenim bodom Virovitičani su osvojili naslov prvaka s ukupno 12 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Graničara iz Đurđevca.

IMG 9050 Custom

S postignutim rezultatima sve tri selekcije NK Virovitice plasirale su se u 1. ligu Nogometnog središta Sjever, u kojoj će igrati od iduće sezone. Medalje i pehare za osvojena prve mjesta uzrastima U–15 i U-13 u ime Nogometnog središta Sjever podijelio je instruktor za mlađe uzraste NS Sjever Sergej Milivojević.

IMG 9034 Custom

Ujedno je medalje i pehar za osvojeno prvo mjesto u 1. županijskoj ligi U-11 selekciji NK Virovitice podijelio član Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza Tihomir Majstorović, u čijoj je pratnji bila glavna tajnica Sportske zajednice Virovitičko–podravske županije Dora Međimorec i voditelj seniorskih županijskih nogometnih liga Damir Vargović.

Tako su virovitički nogometaši proslavili osvajanje trostrukog naslova prvaka i plasman u 1. ligu NS Sjever.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content