Nakon nekoliko mjeseci posta plivači Virovitice krenuli s natjecanjima, Zara Majetić i Nika Budeš otvorile sezonu

Nakon nekoliko mjeseci posta, plivači PK Virovitice krenuli su s natjecanjima.

Prvi su na red došli seniori. Zara Majetić i Nika Budeš nastupile su u prvom kolu seniorske lige HPS-a, a budući da se trenutno odrađuje samo jedan trening tjedno, tek treba ustvrditi pravo stanje plivača pred kojima su još tri ligaška kola.

Iako je teško konkurirati ostalim klubovima na natjecanju, plivačice PK Virovitica otplivale su svoje discipline na razini dosadašnjih rezultata s natjecanja.

U kategoriji 100 metara slobodno Zara je osvojila 18. mjesto sa vremenom 1:16.37, na 50 metara leptir ostvarila vrijeme od 39.26 sekundi što joj je bilo dovoljno za 10. mjesto, u kategoriji 50 metara slobodno osvojila je 11. mjesto sa vremenom od 35.64 sekundi, dok je u kategoriji od tri natjecateljice u kategoriji 50 metara leđno osvojila drugo mjesto sa vremenom 42.07.

S druge strane, Nika je u kategoriji 50 metara leđno osvojila treće mjesto sa vremenom od 47.96 sekundi, osmo mjesto u kategoriji 50 metara prsno sa vremenom od 47.66 sekundi, 12. mjesto u kategoriji 50 metara slobodno sa vremenom od 36.52 sekunde, te 13. mjesto u kategoriji 100 metara leđno koju je isplivala za jednu minutu i 40 sekundi.

Sljedeći vikend očekuje nas prvo kolo Juniorske lige u Sisku, gdje će najmlađi članovi Plivačkog kluba Virovitica pokušati poboljšati svoja vremena.

(www.icv.hr, mra, PK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content