Nova traktorska kosilica županijskom prvoligašu NK Graničar Bušetini i ugovor o financiranju DVD-u Bušetina

Nakon što su uručili ugovore o financiranju Udruzi sportske rekreacije “Sport za sve” Mladost Vukosavljevica, Športsko-ribolovnoj udruzi “Lendava” te nogometnim klubovima Bilogora 1947. Špišić Bukovica i Mladost Vukosavljevica, virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, njegovog zamjenika Marija Klementa te načelnika općine Špišić Bukovica Hrvoja Milera i dosadašnjeg predsjednika Općinskog vijeća Tihomira Majstorovića, put je odveo u Bušetinu, gdje se igrala najzanimljivija utakmica 1. ŽNL između domaće Graničar Bušetine i sopjanskog Podravca. Tamo ih je dočekao i načelnik općine Sopje Berislav Androš.

Tom prigodom, načelnik Miler predao je ključeve traktorske kosilice marke Husqvarna i trimer predsjedniku Graničar Bušetine Luki Brlasu i time “zaokružio kompletnu sliku” u vidu ovakvih donacija.

-Svaki klub u našoj općini sada je dobio novu traktorsku kosilicu i trimer, a vjerujem da će im biti od velike pomoći prilikom održavanja njihovih nogometnih igrališta i njegovog okoliša. Prva ovakva donacija klubovima bila je prije sedam godina. Riječ je o potrošnom materijalu i nadam se da smo ovime barem malo pomogli i na neki način nagradili klubove koji djeluju i rade na dobrovoljnoj bazi – rekao je Miler.

IMG 7133 Custom

Paralelno s tim, župan Andrović uručio je još jedan ugovor o financiranju vrijedan 2.000 kuna, ovoga puta zapovjedniku DVD-a Bušetina Josipu Štimcu. Riječ je o donaciji koje su udruge dobile na natječaju Virovitičko-podravske županije za financiranje programa i projekata udruga koji su od općeg interesa za VPŽ u 2021. godini.

-Vjerujem da će ova sredstva, bez obzira na propisane mjere zbog pandemije koronavirusa, pomoći koliko toliko udrugama da održe svoje zacrtane aktivnosti. Kao i prethodnih godina nastojali smo obuhvatiti što više udruga čiji smo rad financijski pomogli sredstvima Virovitičko-podravske županije – rekao je župan Andrović.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content