Obnova gradskih i prigradskih ulica: Asfaltirani V. odvojak Ulice Nikole Tavelića u Podgorju te Paradajzov put u Golom Brdu

Nakon pripremnih radova, ovog tjedna asfaltirani su V. odvojak Ulice Nikole Tavelića u Podgorju te Paradajzov put u Golom Brdu, a novoobnovljene ulice obišla je zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac.

Radovi su izvedeni temeljem ugovora vrijednog 4,5 milijuna kuna u sklopu kojeg će se, uz navedene dvije, obnoviti još 12 gradskih i prigradskih ulica.

Trenutno su još u tijeku radovi u Ulici Ivana Gundulića gdje se radi proširenje i sanacija ceste, kao i rekonstrukcija nogostupa, a ugovorom su obuhvaćene i: Ulica Petra Preradovića, Augusta Cesarca, Franjevačka ulica, Ruđera Boškovića, Podravska ulica – odvojak, Mate Lovraka – odvojak, Ulica sv. Trojstva i Vinogradski put – I. odvojak u Milanovcu, Ulica sv. Križa u Sv. Đurađu, Ulica sv. Mihovila – odvojak u Rezovačkim Krčevinama te Sv. Jurja u Podgorju.

Radove na rekonstrukciji ulica izvode Ceste d.d. Bjelovar, a rok za izvođenje je do prosinca ove godine. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content