Održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Mikleuša: Miroslav Lazar izabran za predsjednika

U petak je u prostorima Općine Mikleuš održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Mikleuš u novom sazivu. Sjednicu je otvorila Sanja Poljak, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Mikleuš. Zbog nespojivosti funkcije općinskog načelnika s vijećničkim mandatom, svoj mandat vijećnika u stanje mirovanja stavio Robert Grabar, a u vijeću ga je zamijenila Ivana Paulin Grgić.

U Općinsko vijeće ušlo je sedam vijećnika/vijećnica HDZ-a Kristina Trupina, Miroslav Lazar, Mario Lozer, Marija Dubaić, Ivan Kanski, Dalibor Lipovac i Ivana Paulin Grgić, a iz oporbe SDP-HSS Alen Mazalica i Danijela Krupa. Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Miroslav Lazar, a njegova zamjenica u četverogodišnjem mandatu bit će Marija Dubaić.

20210528 193527 1
Foto: Općina Mikleuš

Novi predsjednik Općinskog vijeća Miroslav Lazar je čestitao vijećnicima na danoj prisezi te istaknuo kako se nada da će vijeće marljivo raditi na donošenju svih važnih odluka za općinu Mikleuš.

Načelnik Robert Grabar je čestitao vijećnicima na izboru i rekao kako se nada dobroj suradnji, te naglasio da bez složnog vijeća nema realizacije projekata u općini. Načelnik je upoznao vijećnike s projektima koji će se uskoro realizirati, kao i onima u pripremi.

(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content