Općina Mikleuš: Primopredaja dužnosti dosadašnjeg načelnika Milana Dundovića i novoizabranog Roberta Grabara

Danas (petak) je u prostorima Općine Mikleuš izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg općinskog načelnika Milana Dundovića i novoizabranog Roberta Grabara. Primopredaja je obavljena uz nazočnost djelatnika Općine simboličnom predajom ključeva.

Milan Dundović je obavljao dužnost općinskog načelnika od svibnja 2005. godine do danas, a dužnost načelnika obavljao je 16 godina kao volonter. U dosadašnjem Milanovom radu i radu njegovih suradnika realizirani su mnogi projekti, neki su u tijeku, a neki su u planu Proračuna za ovu godinu i projekcijama za 2022. i 2023. godinu.

Nakon izvršene primopredaje, dosadašnji načelnik Dundović je novoizabranom načelniku Općine Mikleuš Robertu Grabaru zaželio puno sreće i uspjeha u radu.

Novoizabrani načelnik Robert Grabar se zahvalio svim mještanima općine Mikleuš na ukazanom povjerenju na prošlim izborima te istaknuo da vjeruje da će to povjerenje i opravdati. Naglasio je kako će nastaviti dalje sa svim započetim i planiranim projektima za dobrobit svih mještana općine. Također, zahvalio se dosadašnjem načelniku Milanu Dundoviću na svemu što je učinio za općinu, kao i svim djelatnicima Općine. (www.icv.hr, df)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content