Ozljede pokosile Pemperovu momčad: Desetkovana Slatina u krizi igre i rezultata putuje u Čazmu

U 23. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nogometaši Slatine u subotu, 8. svibnja u 17 sati gostuju u Čazmi kod istoimenog domaćina.

U proljetnom dijelu sezone momčad trenera Damira Pempera ne briljira. Igrači se muče s realizacijom i teško dolaze do bodova. Prošle srijede Slatinčani su poraženi u 4. kolu Županijskog nogometnog kupa na gostovanju kod županijskog prvoligaša Borove. To je bila samo potvrda da se “plavo – žuti” nalaze trenutno u krizi rezultata.

U subotnjem susretu trener Pemper, zbog tri žuta kartona, ne može računati na Renata Matotu, kao i niz drugih ozlijeđenih igrača, među kojima je i vratar Robert Bunjevac.

– Pokosile su nas ozljede, a koji će igrači putovati u Čazmu, neću znati doslovno do posljednjeg trenutka. Pokušat ćemo pružiti dobar otpor i doći do pozitivnog rezultata – opterećen nizom problema izjavio nam je trener Pemper.

Jesenas je Slatina na svom terenu bila uvjerljiva, došla je do pobjede 4:1. Čazma se u ovom susretu želi revanširati i uhvatiti priključak s momčadima iz gornjeg doma ligaške ljestvice.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content