Pemperovim stožernim igračima prijeti treći žuti karton, Slatina u Garešnici lovi sredinu tablice

U 24. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, na stadionu Antuna Tone Butorca, Slatina i Mladost iz Kloštra Podravskog remizirali su proteklog vikenda rezultatom 2:2.

Nakon niza propuštenih prilika s obje strane, u 38. minuti dojučerašnji slatinski prvotimac Domagoj Jendrašić svladao je domaćeg vratara Dominika Nikšića i doveo goste u prednost. Tri minute kasnije mladi Marko Šuntić koristi pogrešku gostujućeg vratara Mehmedija i poravnava rezultat na 1:1. S tim se rezultatom odlazi na odmor. Nakon deset minuta igre u drugom dijelu, Matija Bubaš oduzeo je jednu loptu neopreznim gostujućim igračima u obrani i doveo Slatinu u prednost od 2:1. Slatinčani su u prednosti bili samo deset minuta jer je u 65. minuti Stjepan Kovačić odlično iskoristio ubačaj Mateja Herenta i postavio konačnih 2:2.

Već u srijedu, 19. svibnja u 17 sati i 30 minuta igraju se susreti 25. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Nogometaši Slatine gostuju kod Garića u Garešnici. Ovog proljeća momčad trenera Damira Pempera ima ozbiljnih kadrovskih problema, što se itekako osjetilo na rezultatima u posljednjih nekoliko ligaških utakmica, ali i utakmici 4. kola Županijskog kupa odigranoj u Borovi.

Prema posljednjim informacijama iz slatinskog tabora, taj će se trend nastaviti i u sutrašnjoj utakmici kada će ponovno u desetkovanom sastavu zaigrati na jednom izuzetno neugodnom gostovanju gdje neće biti prostora za “štednju” iako bi pojedinci trebali biti prilično oprezni jer im prijeti treći žuti karton i neigranje u domaćem susretu ovog vikenda protiv Bilogorca iz Velikog Trojstva. U tom redu igrača su Matija Bubaš, Mario Jozić, Marin Vukomanović i Benjamin Dijanešić.

Slatina se nalazi na 11. mjestu ligaške ljestvice s dosad osvojenih 26 bodova. Garić je sedmoplasirana momčad s 34 boda i jasno je da Pempera ponovno čeka težak posao u borbi za sredinu tablice.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content