Školi nogometa „Graničar Bušetina“ uručen ugovor o financiranju te nova traktorska kosilica i trimer

U pauzi između dviju utakmica mlađih dobnih uzrasta U-9 i U-13 u najsjevernijem naselju općine Špišić Bukovica – Okrugljači, župan Igor Andrović uručio je predsjedniku Škole nogometa “Graničar Bušetina” Luki Brlasu i tajniku Darku Lebincu ugovor o financiranju. Riječ je o 2.000 kuna koje je Škola nogometa dobila na natječaju Virovitičko-podravske županije za financiranje programa i projekata udruga koji su od općeg interesa za Virovitičko-podravsku županiju u 2021. godini.

– Kao i prethodnih godina nastojali smo obuhvatiti što više udruga čiji smo rad financijski pomogli sredstvima Virovitičko-podravske županije. Posebice potičemo rad sportskih udruga koje rade s mlađim uzrastima, kao što je Škola nogometa u Okrugljači –  naglasio je prilikom uručenja ugovora Igor Andrović, virovitičko-podravski župan.

Bila je ovo prilika i da načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler Školi nogometa da na uporabu novu traktorsku kosilicu i trimer, a koje će koristiti za održavanje igrališta i okoliša.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content