Slatinski malonogometaši održali redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, Rešetar najavio odlazak s funckije predsjednika kluba

Uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, Malonogometni klub Slatina je u Mjesnom domu u slatinskoj Ulici Vladimira Nazora održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Izvješće o radu u protekloj godini i planu rada za tekuću godinu podnio je predsjednik kluba Matej Rešetar. S kakvim se klub financijskim nedaćama susretao prošle, te s kakvim će se nedaćama suočiti ove godine, s obzirom na trenutno stanje u blagajni, govorili su u financijskom izvješću blagajnik Danijel Perović, tajnik Nikola Miščević i predsjednik Matej Rešetar.

Sva izvješća su usvojena jednoglasno, a opći je zaključak da unatoč teškoj godini uzrokovanoj pandemijom koronavirusa i posljedičnim nedostatkom financija klub će nastaviti i dalje na putu koji je počeo prije sedam godina, na zadovoljstvo svojih brojnih članova, simpatizera, navijača i samog grada kojeg ponosno predstavljaju diljem Slavonije i cijele Hrvatske.

Aktualni predsjednik Matej Rešetar najavio je odlazak s funkcije na sljedećoj skupštini, koja će biti izborna, obrazloživši svoju odluku kako klubu treba malo “svježe krvi”. U ime Grada Slatine nazočne je pozdravio pročelnik Krunoslav Šarabok te pohvalio dosadašnju suradnju i uspjehe ovog sportskog kolektiva.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content