Suhopolje dočekuje Tehniku: Mogu li Grofovi ponoviti uspjeh iz 12. kola i još jednom Koprivničanima uzeti bodove?

Nakon gostovanja u Ferdinandovcu kod prvoplasirane ligaške momčadi, pred nogometašima Suhopolja nije ništa lakši zadatak. Danas (subota) će u sklopu 27. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na stadionu Park gostovati trećeplasirana Tehnika iz Koprivnice. Kako su najavili iz protivničkog tabora na svojim službenim stranicama, želja im je uzvratiti za poraz kojeg su im Grofovi nanijeli na njihovom terenu u 12. kolu. Nakon 90 minuta rezultat je glasio 2:0 za “žuto-zelene”, a pobjedu su svojim pogocima osigurali Luka Čubelić i Deni Kucljak.

Tehnika u ovaj susret ulazi na krilima pobjede protiv još jednog našeg predstavnika, Pitomače, koja je na gostovanju u Koprivnici poražena 2:0, dok će Suhopolje nakon teškog gostovanja tražiti nove bodove za povratak na sredinu tablice. Rezultat bi u prošlom susretu možda bio i bolji, ali kada se kod “prvaka” otputuje bez gotovo pola momčadi, onda se nekom uspjehu teško može nadati.

Što se tiče današnje utakmice, kako stoji u službenom glasniku lige, i jedna i druga momčad na raspolaganju imaju sve igrače, budući da suspenzija zbog žutih ili crvenih kartona neće biti. 

U redovima Tehnike tako bi trebao zaigrati Marko Radotović, njihov najbolji strijelac s ukupno postignutih 14 pogodaka, od čega pet otpada na kaznene udarce, dok bi na vratima trebao stajati Leo Kirin koji je jedno kraće razdoblje prošle godine proveo upravo u suhopoljskom klubu.

Najveću opasnost za vrata Koprivničana, neovisno o tome tko će na njima “stajati”, trebali bi predstavljati najbolji topnik Suhopolja Eric Augusto Akassou i Marko Sertić, napadački dvojac koji ove polusezone sjajno surađuje. Preostaje nam tako za vidjeti može li Suhopolje doći do novih prvenstvenih bodova i u što boljem ozračju privesti sezonu kraju.

Susret 27. kola na rasporedu je od 17:30 sati na stadionu Park, a pravdu će dijeliti Kristina Veljačić.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content