SUHOPOLJE SE VRAĆA BEZ BODOVA Bilogora ipak prejaka, Pejo Kuprešak s tri pogotka riješio susret

Nogometaši Suhopolja ipak nisu uspjeli napraviti svojevrsno iznenađenje u sklopu 23. kola i odnijeti bodove iz Grubišnog Polja. Domaća Bilogora ostvarila je pobjedu rezultatom 6:2 i samim time nastavila borbu za naslov prvaka u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Pogodaka nije bilo sve do 24. minute susreta kada glavni sudac utakmice, Ante Vicić iz Voćina, dosuđuje kazneni udarac za domaću momčad. Strijelac vodećeg pogotka za Bilogoru bio je Pejo Kuprešak. Točno 10 minuta kasnije prednost udvostručava Krunoslav Lilovac, dok je na 3:0 dvije minute prije kraja prvog poluvremena povisio Matej Kraljević.

Nada za povratak u susret kod Suhopolja se javila u 63. minuti kada je Toni Hudoletnjak smanjio na 3:1, no ona nije dugo trajala. Već u 65. novu prednost od tri pogotka donio je Kuprešak svojim drugim golom iz još jednog kaznenog udarca.

Utakmica je riješena nakon dvije minute kada je Kuprešak kompletirao hat-trick, za 6:1 pogodio je Stjepan Bartoniček, dok je konačnih 6:2 postavio Gabrijel Palčić s bijele točke.

Bilogora tako i dalje nastavlja borbu s Ferdinandovcem za prvo mjesto, dok će Grofovi pomak sa sredine tablice tražiti u županijskom derbiju protiv Pitomače koji se igra sljedećeg vikenda.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content