Tradicionalni izbor za najljepšu okućnicu općine Čačinci. Nagrada za prvo mjesto tisuću kuna

Turistička zajednica općine Čačinci uz pomoć Općine i ove godine organizira izbor za najuređeniju okućnicu. Izbor se provodi u kategoriji ”privatna kuća”, a o uvjetima i načinu ocjenjivanja direktorica Turističkog ureda Ana Marunica kaže: 

– Ocjenjivanje obuhvaća cvjetnost i hortikulturno uređenje, dakle cjelogodišnje održavanje, raznovrsnost bilja i originalnost uređenja, zatim opći dojam koji se odnosi na uređenost fasade i okoliša, te utjecaj dvoriša ili okućnice na izgled ulice. I ove godina nagrađujemo najbolje pa će tako nagrada za prvo mjesto biti 1.000 kuna, za drugo 600 kuna, te  za treće mjesto 400 kuna– kaže Marunica te naglašava kako je izbor je otvoren od 24 svibnja do 24 lipnja tekuće godine, a prijave se mogu dostaviti osobno u Turistički ured Čačinci, putem pošte ili e-maila

– Povjerenstvo će po pristiglim prijavama obići okućnice te dati adekvatne ocjene. Važno je svakako naglasiti kako pravo prijave imaju svi mještani općine Čačinci, a u prijavi je potrebno navesti ime i prezime vlasnika, broj telefona i adresu objekta. Rezultati izbora bit će objavljeni na službenoj web stranici Turističke zajednice općine– zaključila je Marunica.

Adresa za slanje prijava je Turistička zajednica općine Čačinci, Trg kardinala Franje Kuharića 2, 33514 Čačinci.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content