VETERANI Slatina remizirala kod Suhopolja i osvojila naslov, Rezovac iz utrke ispao porazom u Novoj Šarovki

Slatina je postala novim prvakom veteranskog natjecanja zahvaljujući svojim odličnim rezultatima ove sezone, ali i porazu Rezovca kod Standarda. Iako su rezultat te utakmice znali u Slatini, budući da je odigrana dan ranije, opuštanja nije bilo. Na gostovanju u Suhopolju remizirali su s istoimenom momčadi rezultatom 1:1. Slatina je povela zgoditkom Mihaela Derdića u 50. minuti, dok je konačnih 1:1 postavio Slaven Slanac u 76. minuti susreta.

Kao što je već rečeno, Rezovac je poražen u Novoj Šarovki. Ivan Kovač doveo je domaći sastav u prednost nakon 20. minuta igre, a na 2:0 povisio je Marijan Makar u 50. iz kaznenog udarca. Samo dvije minute nakon drugog pogotka Rezovac se vraća u igru golom Ivana Čavara, no do preokreta nije došlo. Treći pogodak Standarda i konačan rezultat utakmice postavio je Tomislav Petrak.

Mladost iz Miljevaca slavila je na domaćem terenu protiv Gradine s 2:1. Dubravko Zebec doveo je mladostaše u prednost nakon 11 minuta igre, izjednačio je Dubravko Ivanković, dok je pobjedu osigurao Tihomir Grđan u 77. minuti utakmice.

U posljednjoj utakmici Virovitica je istim rezultatom slavila protiv Papuka. Golove na toj utakmici postigli su Marko i Luka Mlinarić za Viroviticu, te Mario Kubaček za goste iz Orahovice.

Do službenog završetka natjecanja ostalo je samo jedno kolo koje se igra ovog vikenda, dok će se zaostali susret 12. kola između Virovitice i Standarda odigrati u četvrtak, 27. svibnja.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content