VRIJEDNA DONACIJA Osnovna škola Voćin od Županije dobila pametnu ploču i peć za školsku kuhinju

U sklopu obilaska općine Voćin, virovitičko-podravski župan Igor Andrović sa suradnicima je obišao i Osnovnu školu Voćin. Prigodom posjete školi, župan Andrović je ravnateljici škole Ines Gužvić uručio vrijednu donaciju, pametnu ploču i peć za školsku kuhinju.

– Prilikom jedne posjete Osnovnoj školi Voćin, vidjeli smo da je peć koju koriste stara i dotrajala, te smo u dogovoru sa ravnateljicom i s kuharicama odlučili kupiti novu peć za školsku kuhinju. Osim ovdje u školi u Voćinu, Županija školama kojima je osnivač redovno oprema i donira što je potrebno za njihove kuhinje, kako bi kuharice imele što bolje uvjete pripreme hrane, a djeca što kvalitetnije obroke – Istaknuo je župan Andrović.

Vrijednost donirane peći iznosi 40.000 kuna, a pametne ploče 20.000 kuna. Na donaciji se županu zahvalila ravnateljica OŠ Voćin Ines Gužvić i kuharice u školskoj kuhinji. Uz župana Igora Androvića, školu su obišli i saborski zastupnik Josip Đakić, zamjenik župana Marijo Klement, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije Bojan Mijok i načelnik općine Voćin Predrag Filić.

(www.icv.hr, ADF; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content