Župan Igor Andrović orahovačkim udrugama uručio ugovore o financiranju

U Vijećnici Grada Orahovice, virovitičko-podravski župan Igor Andrović uručio je ugovore udrugama s područja grada Orahovice koje su se javile na javni poziv Virovitičko-podravske županije, te ostvarile prava na bespovratna sredstva za svoje aktivnosti.

Ugovore je uručio sljedećim udrugama: Biciklistički klub „Lood“, Dijabetička udruga „Zdravlje Orahovica“, Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Jaglac Orahovica, Dijabetička udruga Orahovica Duo, Enigmatska udruga Orahovica, Lokalna akcijska grupa Papuk, Kreativna udruga Piccolo, Udruga za primicanje alternative i urbane kulture (Pauk), DVD Dolci, DVD Orahovica, Hrvatski časnički zbog Grada Orahovice, Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a VPŽ, Udruga HVIDR-a Orahovica, Udruga dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga grada Orahovice, Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Orahovica, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata „Orao“ Orahovica – Našice.

– Udruge su te koje su bogatstvo društva i koje promiču društvene aktivnosti svake općine, grada, ali i cijele Virovitičko-podravske županije te im je svaka pomoć potrebna u cilju da svoje aktivnosti provedu još bolje i kvalitetnije – rekao je župan Andrović. Povjerenik Vlade RH za grad Orahovicu Saša Rister zahvalio je Županiji i županu Androviću.

– Naše udruge su doista vrijedne i rade odlične projekte koji promoviraju ne samo grad nego i županiju i zato mi je drago da ih je i Županija prepoznala. Udruge su naša velika vrijednost i zato treba ustrajati da im se pruža svaka moguća pomoć bez obzira kojem segmentu pripadaju jer svaka nosi svoj dio kotačića u razvoju grada i dobrobiti za naše sugrađane. Hvala županu Igoru Androviću i Virovitičko-podravskoj županiji što su uvijek tu uz nas i što su nam vjerna pomoć – rekao je Rister.

(www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”629390″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content