Županijski nogometni drugoligaš Lukač 05 dobiva sustav automatskog navodnjavanja travnjaka

Na nogometnom igralištu u Lukaču počeli su radovi na postavljanju sustava za automatsko navodnjavanje travnjaka. Ukupna vrijednost radova, koje je danas (srijeda) obišao i načelnik općine Lukač Đuro Bukvić, iznose oko 130.000 kuna.

Spomenuti radovi se odnose na izradu hidrantske mreže i polaganje cijevi za automatsko zalijevanje igrališta, a izvodi ih Maxmar Grupa d.o.o. iz općine Klinča Sela (Zagrebačka županija), inače vodeća hrvatska i regionalna tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u navedenim djelatnostima. S postavljanjem navodnjavanja biti će znatno lakše održavati teren naročito u ljetnim vremenima.

IMG 4682

-Ranije sam obećao izgradnju automatskog navodnjavanja travnjaka na nogometnom igralištu u Lukaču, a evo, konačno su započeli i radovi. Propisani rok za izvođenje je pet dana, tako da će HNK Lukač 05 sa svojim aktivnostima moći nastaviti već početkom idućeg tjedna – rekao je načelnik Bukvić prilikom obilaska.

Upravo je danas održana i završna konferencija projekta energetske obnove zgrade Općine i Društvenog doma u Lukaču, inače projekta kroz kojeg su obnovljene i sportske prostorije ovog županijskog drugoligaša.

IMG 4683

Nakon provedene energetske obnove početkom godine realizirano je izvođenje radova instalacija plina, tople sanitarne vode i centralnog grijanja u prostorijama nogometnog kluba. Postavljanje sustava za automatsko navodnjavanje travnjaka samo je “šlag na tortu” radova u sklopu Nogometnog kluba Lukač 05 i još jedan dokaz koliko Općina brine o sportskim klubovima i udrugama na svom području.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

IMG 4684

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content