Županijski juniorski derbi odigran u Pitomači uvjerljivo pripao Virovitičanima: Od šest zgoditaka, Kvrgnjaš postigao tri

U 16. kolu 1. kvalitetne lige Nogometnog središta Sjever za kadete i juniore, na pitomačkom Gmanju igrali su međusobno dva naša predstavnika, Pitomača i Virovitica.

U konkurenciji kadeta susret je završio podjelom bodova 1:1. Gosti su poveli zgoditkom Denisa Hodaka u 15. minuti, a konačnih 1:1 postavio je Pavao – Jan Begović iz kaznenog udarca u 39. minuti igre, nakon pogreške gostujuće obrane. Gosti su propustili dvije odlične prilike da dođu do pobjede, sami su pred domaćim vratarom bili prvo Kristian Ferenčak, a kasnije Luka Skupnjak.

Juniori Virovitice su pobijedili rezultatom 6:0. Prvi dio završio je prednošću 1:0 zgoditkom Luke Špoljara. U drugom dijelu gosti su dominirali i postigli još pet zgoditaka: tri je dao Patrik Kvrgnjaš, a dva Fran Prister. Najbolji na terenu bio je Luka Špoljar.

U idućem kolu Virovitica na svom terenu dočekuje Tehničar iz Cvetkovca, a Pitomača putuje u susjedni Đurđevac kod Graničara.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content