ŽUPANIJSKI KUP Zdenačka Sloga protiv jake Pitomače lovi finale, Ciglar: Ako bude trebalo, spreman sam pomoći

Nakon što su odličnom igrom iz Županijskog kupa u četvrtzavršnici izbacili Suhopolje, nogometaši zdenačke Sloge u poluzavršnici dočekuju još jednu četvrtoligašku momčad – Pitomaču. Susret se igra danas (srijeda) u Zdencima s početkom u 17 sati i 30 minuta.

Sloga odlično igra ove polusezone i prava je šteta što protiv Pitomače neće igrati u punom sastavu, ali predaje za njih nema. Prošlog su vikenda potvrdili naslov prvaka 1. ŽNL, a s klupe je otišao trener Ivica Ević.

-Kao igrač sam uvijek i samo gledao pobjedu pa tako mogu gledati i pristupati i sada kao trener. Najveći nam je problem obrana, gdje smo zbog posla ostali bez stupa obrane Dražena Duspare i Marija Jozića, Topolovec ima crveni karton, a nema niti pouzdanog i iskusnog veznjaka Marija Duspare, tako da jednostavno ne znam tko će uopće nastupiti. Ali kao što rekoh, predaje nema, tko god istrči dat će sve od sebe jer već smo pokazali koliko zajednički možemo i zato vjerujem u svakog igrača koji bude na travnjaku – kaže novi trener zdenačke Sloge Danijel Ciglar koji je najavio i mogućnost da i sam igrački pomogne svojoj momčadi u ovoj utakmici:

-Ako bude trebalo, spreman sam pomoći i kao igrač jer to sam bio i cijele ove sezone. Stavljam se potpuno na raspolaganje klubu i momčadi kako bi ostvarili još jedan veliki rezultat – zaključio je Ciglar.

Da im neće biti lako, to je sigurno. U goste stiže ove polusezone jedna od najboljih momčadi 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Igrači Ivana Presečana u ovaj će susret ući na krilima poraza u Koprivnici. Naime, njihov nevjerojatan niz od deset utakmica bez poraza stao je prošlog vikenda u ligaškom okršaju s Tehnikom. Taj poraz nije ih uzdrmao pa će tako danas u Zdencima puni samopouzdanja loviti finale Županijskog kupa.

-Dolazimo u kompletnom sastavu i svi smo spremni za ovu utakmicu. Vjerujem da susret neće biti lagan, ali nadamo se finalu – kratko je prokomentirao Presečan.

(www.icv.hr, vg, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content