1. ŽNL Bratstvo i Graničar Bušetina nakon samo jednog dana odmora igraju derbi kola, novopečeni prvak gostuje u Borovi

Nakon odigranog 28. kola prije dva dana, već ovog vikenda, utakmicama 29. kola nastavlja se natjecanje u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

Danas (subota) u 17 sati i 30 minuta na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju domaće Bratstvo igra s Graničar Bušetinom. Domaći bi pobjedom napravili iskorak prema petoj poziciji, dok bi gosti s punim plijenom ostali u borbi za drugo mjesto.

Podravac iz Sopja “gostuje” na svom stadionu Luka jer Mladost 1930. iz Čađavice, zbog radova na svom terenu, domaće utakmice igra u Sopju. Sve osim pobjede Podravca bilo bi veliko iznenađenje.

Dinamo bi pobjedom na svom terenu u Četekovcu gotovo osigurao opstanak u ligi, dok bi gostima iz Ćeralija pobjeda produžila nadu u borbi za opstanak.

Voćin, koji drži drugu poziciju na tablici, u Ćeralijama je domaćin Gradini, koja se grčevito bori za opstanak u ligi. Voćin je favorit, ali ne smije podcijeniti goste, koji bi pobjedom napravili veliki korak u osiguravanju ligaškog statusa.

Rezovac će u Miljevcima pokušati nastaviti niz pobjeda, ali domaća Mladost je također u velikom zaletu u borbi za opstanak. S dvije pobjede u nizu Miljevčani drže priključak s momčadima, koje su u sigurnoj zoni.

Novi prvak Sloga iz Zdenaca gostuje u Borovi. Gosti su favoriti, ali su u Borovi u protekle dvije sezone padali brojni favoriti, zato gosti domaću momčad ne smiju podcijeniti.

Slavonija u Sladojevcima dočekuje Mikleuš. Gosti još teorijski nisu osigurali opstanak u ligi, dok su domaćini u zlatnoj sredini tablice. Obje momčadi u svom sastavu imaju nekoliko odličnih i iskusnih igrača pa možemo očekivati interesantnu utakmicu.

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content