Benjamin Radinković presudio Cvetkovčanima, Majdenić poručio: Ova nam pobjeda puno znači u psihološkom smislu

Nogometaši orahovačkog Papuka pobijedili su Tehničar u Cvetkovcu u sklopu 3. kola play offa 3. HNL Sjever s konačnih 1:0, a jedini pogodak postigao je Benjamin Radinković u 47. minuti susreta.

Papuk je prema riječima trenera Martina Majdenića tijekom cijelog susreta bio bolja momčad s više izglednih prigoda za pogodak.

-U prvom dijelu susreta imali smo nekoliko pravih prigoda i trebali riješiti utakmicu, no opet nismo bili mirni u završnici. Domaćin je također imao par poluprigoda, ali naša obrana, koja je cijelu utakmicu odigrala na visokoj razini, sve je na vrijeme otklonila. Od 46. minute, odnosno početka drugog dijela, ušao je Radinković koji je već u 47. zabio i pokazalo se riješio utakmicu. Sve je nekako išlo na naš mlin, domaćin je u 65. minuti dobio i crveni karton, ali ponovno smo si uspjeli sami zakomplicirati i dali Tehničaru da nam stvori nekoliko nezgodnih situacija pred golom i tako je utakmica bila otvorena do samog kraja. Na kraju smo ipak uspjeli pobijediti u jednoj za nas teškoj utakmici jer trebalo se oporaviti od teškog poraza u prošlom kolu pa poraza u poluzavršnici Županijskog kupa. Ova nam pobjeda puno znači u psihološkom smislu. Na kraju rekao bih, kada smo mi kompletni, a danas smo bili, teško nas itko može dobiti i to se danas još jednom dokazalo. Moram svakako pohvaliti domaće dečke iz Tehničara koji su odigrali iznimno fer i korektnu utakmicu – rekao je trener Papuka Martin Majdenić koji je kao igrača utakmice izdvojio strijelca Benjamina Radinkovića.

-Cijela momčad je odigrala odlično, svi su se borili i odigrali onako kako smo se i dogovorili. U drugom dijelu živost su unijeli Radinković i Miroslav Rukavina, a s obzirom kako je Radinković postigao i pobjednički pogodak, današnji epitet igrača utakmice neka pripadne njemu – zaključio je Majdenić.

Tehničar Cvetkovec – Papuk Orahovica 0:1
Igrač utakmice: Benjamin Radinković

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content