COVID bus u općini Sopje: Utrošeno oko 130 doza cjepiva

U ponedjeljak, 14. lipnja, započelo je cijepljenje u COVID busu koji obilazi 49 naselja na području Virovitičko-podravske županije. U COVID busu, na kojemu je jasno označen slogan ”Misli na druge, cijepi se”, cijepi se isključivo s Pfizer cjepivom.

Danas, 21. lipnja, COVID bus je prošao kroz općinu Sopje, odnosno mjestima Novaki, Vaška, Sopje i Nova Šarovka. Za cijepljenje se nije bilo potrebno naručivati, a djelatnici Zavoda za javno zdravstvo ”Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije utrošili su oko 130 doza cjepiva. U pratnji busa bili su i djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije koji su brinuli o građanima nakon cijepljenja, u slučaju eventualnih nuspojava.

viber slika 2021 06 21 16 32 511
Foto: A. Rastija
Među cijepljenima bio je i načelnik Općine Sopje Berislav Androš.
 
– Valja napomenuti da je ovo prvi ovakav način procjepljivanja stanovništva u Hrvatskoj, odnosno ljudi koji nisu u mogućnosti doći do svojih domova zdravlja, a htjeli bi se cijepiti. Ovim putem zahvaljujem se medicinskim djelatnicima i svim onim stanovnicima naše općine koji su se danas cijepili te na taj način zaštitili sebe i ostale – rekao je načelnik Androš.
viber slika 2021 06 21 16 35 33 1
Foto: A. Rastija
viber slika 2021 06 21 16 32 53
Foto: A. Rastija
 
(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content